Du er her / Nyheder / Ungdomsfodbold / Kæmpe interesse for Verona Cup 2023

Kæmpe interesse for Verona Cup 2023

SportConcept by LA Travel arrangerer i uge 42 vores turnering, Verona Cup, for 13. gang ved Gardasøens bred – og vi oplever igen i år en kæmpe interesse for at deltage i denne turnering for ungdomshold.

Sidste år havde vi 3.300 deltagere med fra 5 nationer og var tæt på at ramme det maksimale antal deltagere. Og med den interesse der er så tidligt på året, hvor der allerede er 1.200 tilmeldt fra 4 nationer, er vi ikke i tvivl om at der igen i år bliver rift om pladserne. Det er vi stolte over, for turneringen er vores hjertebarn.

Verona Cup er en international fodboldturnering for ungdoms spillere mellem 10 og 19 år, piger og drenge, som hvert år sætter hinanden stævne i det nordlige Italien – nærmere bestemt i og omkring byen Peschiera del Garda – hvor alle turneringens deltagere bor på det flotte 5-stjernede ferieresort, Camping Bella Italia, der er placeret smukt ved Gardasøens sydlige ende.

Turneringen afvikles under mottoet Football, Fun & Friends, og er en anderledes turnering med lige stor vægt på det sportslige som på det sociale. En turnering som sætter en oplevelse for livet ind på kontoen …læs mere om Verona Cup >>