Du er her / Træningslejre Fodbold / Træningslejr i Tyrkiet

Tyrkiet har gennem de seneste mange år været den mest efterspurgte og mest populære destination, når det drejer sig om afvikling af fodboldtræningslejre.. Og dette er der en klar årsag til. Super fine baner, gode træningskamp muligheder, og utroligt flotte og veldrevne ”All inclusive” hoteller af minimum 4 og 5 stjernet standard, gør en træningslejr i Tyrkiet til en ubetinget succes.

Vi samarbejder kun med de bedste hoteller i Belek samt i Lara og Side området. Hoteller der er vant til at håndtere fodboldgrupper og kender deres specielle krav og forventninger. At vi så oven i hatten nok kan bryste os af at have, noget nær Tyrkiets bedste guideteam tilknyttet, gør jo ikke oplevelsen dårligere for holdene. Guiderne er utroligt serviceminded og udviser stor flair for fleksibilitet, som er af stor vigtighed når man har med fodboldgrupper at gøre.

I Tyrkiet har vi gennem mange år sendt alt fra vores hjemlige U landshold, Superliga, 1. division og mange bredde- og ungdomshold samt akademier på træningslejr. De fleste vender tilbage år efter år, for Tyrkiet er det sikre valg – og her får I rigtig meget for pengene!