Du er her / Træningslejre Fodbold

SportConcept by LA Travel har i årtier leveret træningsophold til skandinaviske fodboldklubber under varmere himmelstrøg i Europa. Vi har de helt rigtige destinationer og kontakter, når det gælder et vellykket fodbold-træningsophold. Lige nu finder du gode bud på træningslejre for fodboldklubber i lande som Italien, Polen, Spanien, Tyrkiet og Tyskland – og der er noget for ethvert budget og niveau.

Skal formen trimmes inden det går løs i den nationale liga, skal fodboldklubben på en afslutningstur efter en vellykket sæson eller lignende? Vi er klar til at levere turen der matcher jeres behov og ønsker 😉

Andre destinationer?

De lande og destinationer der er vist her på siden, er de mest populære blandt danske fodboldklubber, men vi har flere destinationer i de enkelte lande – og vi kan også tilbyde træningsophold i lande som Bosnien Hercegovenia, Tjekkiet, Grækenland m.fl. Kontakt os gerne hvis I har helt specifikke ønsker.

Få et tilbud!

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på jeres næste træningslejr, kan I tilføje den/de ønskede destination(er) til en liste og lave en forespørgsel (i bunden af hver destination). Vi vender derefter hurtigst muligt tilbage med et tilbud, eller kontakter jer for yderligere info.